26 Temmuz 2011 Salı

Hamilelik Halleri - 6,5 Ay



Aldığım 9,5 kilonun özellikle çoğunu ilk 3,5 ayda aldım. Riskten dolayı hareketlerim oldukça azalmıştı. bu nedenle nasıl olduğunu bile anlayamadan hızla aldım o kiloları. Bundan sonra noolur bilmiyorum ama:) şu anki durumumum budur.

Geçen 6,5 ay boyunca neredeyse hiç sağlıklı bir uyku alamadım. Uykusuzluktan sürekli şiş gözlerle geziyorum. Bebek doğduktan sonra hiç uyuyamayacağımı düşündükçe de korkuyorum açıkcası nasıl dayanacağım diye.

Bebeğin henüz bir ismi hatta isim listesi bile yok. Bakalım zamanla olur diye bir rahatlıktır gidiyor:)

5 yorum:

my lifebook dedi ki...

Bence şahane görünüyorsun. İsim de olur uyku da olur herşey hallolur!

ayak izleri-sevgi dedi ki...

ay maşallah sana.. çok tatlı görünüyorsun.. kıskandım.. ben hamileliğimde 15 kilo aldım.. son 2 ay yarım kilo dahi almadım ama.. 51le hamile kaldım.. şimdi 53 kiloyum.. 7 ayda gitti hepsi.. sezeryan olmasam o 2 de giderdi ama dikişlerimi şu an için zorlamak istemiyorum.. uykusuzluğa gelince benim bücür sadece 20 gün huysuzluk yaptı gece onun dışında ben zorla uyandırıp emziriyordum.. sen uyuyabildiğince uyu tabi şimdi..ufaklık dila gibi olursa uyku problemin olmayacaktır..

Zeynep'in Evi dedi ki...

uykusuzluk fena ama biraz da sıcaktan olsa gerek.. isim için daha zaman var nasılsa:)

Chilek dedi ki...

Yerim ben o göbeği:)

asmabahce dedi ki...

Kızlar çok teşekkür ederim, ne güzel şeyler yazmışsınız:) İnsan hamile olunca hareketleri kısıtlandığından mıdır, hrmonlardan mıdır yoksa hakkaten şiştiğinden midir nedir kendini kötü hissediyor.